28 august - 2 bortamatcher avklarade

Bussresan upp i förrgår var väl inte det roligaste jag gjort i mitt liv. 10 timmar i buss, hmm... Till kvällsmat stannade vi allafall vid en buffe restaurang. Den bestod av tre indelningar, en liten med massa sallad, nötter, torkade frukter, färska frukter och dressing. Del två var huvudrätt, där fanns ALLT. Och sen den tredje, och största, delen var så klart efterrättsdelen. Tyvärr disponerade jag och Hanna tiden lite fel, då vi endast hade 1,15h på oss att äta, och vi valde sallad med omsorg, och smakade lite av allt på huvudrätten, så blev det lite stressigt med efterrätten så vi missade både det spunna sockret och glassmaskinen (vi hann med chokladfontänen iallafall). Jag vill tillbaka!!! :)
Igår spelade vi vår första riktiga match, vi var överlägset bäst, hade minst 20 skott mot deras mål, matchen slutade dock bara 3-1 till oss. 
Sen idag var det en tidigt morgon med god hotell frukost igen, och sen 3 timmar buss norr ut, upp i bergen i North Carolina. Vi spelade ytterligare en överlägsen match men hade svårt att göra mål, matchen slutade 2-0, även denna gången hade vi mer än 20 skott mot mål. Efter vår match spelade killarna, en match som gick till förlängning (tydligen gör alla matcher det här) där Northwood sen gjorde mål. Skönt att kunna åka tillbaka till hotellet med två vinster.
Imorgon ska vi åka buss hem igen i 10 timmar, kanske kommer någon bild när vi är hemma igen.
 
xoxo

21 augusti - vinst mot nova

Igår tog jag en lång sovmorgon, vi hade inte träning förens vid tre på eftermiddagen. Det var en hyfsat lugnt träning då vi hade match idag. På kvällen lagade vi tacos, när jag får rätt på min mobil kommer här dyka upp en bild på vår vän Matilda när hon försöker äta taco på sitt eget vis. 
 
Jag lyckades inte sova lika länge idag, åt frukost runt nio, sen började storstädning av huset, nu är här riktigt snyggt! Sen var det tid för en stor lunch och sen match samling vid ett. Vi skulle bara åka i ca 45 min, så när vi hade varit på bussen i en timme funderade vi på varför inte var framme. Då visade sig det att busschauffören hade kört mot ett Nova-campus i Miami istället för det som vi skulle till i fort lauderdale, så han fick snällt vända om och vår korta bussresa blev istället nästan två timmar. För att göra det hela extra jobbigt var jag extremt kissig under ungefär en timme. 
Vi kom dit ungefär 3.10 och matchen började 4, alltså väldigt kort uppvärming, men även väldigt intensiv. Jag fick börja som högermitt, fick springa sjukt mycket men hade svårt att komma runt på kanterna, blev utbytt i mitten på första. Sen fick jag starta i andra halvlek igen och då gick det mycket bättre, kom förbi många fler gånger på kanten och fick spela fram tills då det var ca 7 min kvar och vi ledde med 3-1. Då bytte han ut nästan alla på plan för att alla skulle få lite speltid.
 
Matilda i sin röda målvaktsdress mumsar i sig en bar på bussenMaria, Helen, Jag, Hanna, Jokki, Stinne och Sofia i vår nya snygga matchdress (detta är bortafärgen), supersköna!Planen där vi spelade, Nova (motståndarna) sitter kvar på planen och deppar efter deras förlust
 
Vi fick mackor på bussen men vi var ändå lite småhungriga när vi kom hem så vi gjorde lite pannkakor med bär och yoghurt på, MUMS! Samtidigt som vi kollar OC.. vi är precis klara med säsong två!!
 
Kramis
 

19 augusti - stranden

Day off = stranden!!
Vi var dock tvugna att samlas vid planen kl 10 för att jogga runt lite i typ 30 min. Sen begav sig stora delar av laget mot den efterlängtade stranden. Jag och matilda letade förgäves efter sufrskolor.. vi gör nya försök en dag då vi åker till Miami. 
Stinne, lagets enda danska, framför stranden Val, Sofia, Matilda och Amber ligger och göttar sig i solen. 
 
Här kommer även lite bilder från digitalkameran på huset och omgivningarna.
Maria i poolenMaria, Hanna och jag i vår klubbdressStinne och Hanna tar sig en powernap mellan träningarna i våra sköna soffor.Amber på besök för att baka cupcakes med oss. Stinne, Matilda och Hanna gör sitt bästa för att hjälpa till.
 
Mitt och Hannas rum, vi har nog West Palm Beachs skönaste sängar. Kanske lägger upp en bild sen när vi har fått ännu mer iordning i rummet, kanske dyker upp en bild på vårt egna badrum då med!
Kram