29 mars - helg

Sushin blev igårkväll istället, har aldrig blitt så mätt av sushi som igår, det är då himla gott!
En lagom lat långfredag här på eagle rock, inget påskfirande i vårt hus men godis kan man äta ändå!
Snart är det dags för träning, ska bli spännande att se hur vi ska starta matchen imorgon. Efter träningen kommer jokki hit också är det kak-bak inför morgondagens födelsedagsmiddag

27 mars - en dag kvar till helgen!

Imorgon har jag bara 2 saker. En person vi måste lyssna på vid 8.30, och sen har jag ett tal om Sverige och midsommar vid 12.30, sen är det helg igen!
Idag hade vi full-plans match på träningen, 11 mot 11. Det var skoj att försöka spela ihop en lag i 4-3-3 även om det inte gick speciellt bra i början. 3x 30 min spelade vi, jag fick spela både ytteranfallare, ytterback och sen yttermitt när vi gick ner på 4-5-1. Blir spännande att se var han vill att jag ska spela på matchen på lördag, lär få sitta på bänken lite oxå, kommer aldrig orka spela full match.
Helgen är redan ganska bestämd. Imorgon kväll ska vi antagligen äta middag med en granne, fredag har vi lätt träning på eftermiddagen och sen blir den mat down town då Emma i golflaget fyller år. På lördag fyller Jokki år och på söndag fyller Pat år. Så efter matchen på lördag ska vi hem till ett hus som Pat's föräldrar hyrt för lite middag och sånt. Sen på kvällen fest i Pat och deras hus på citiside och mest troligt utgång.
Pappa påminde mig om att tjejerna i SSIF är ju här i usa nu! de spelar en cup i Texas, är roligt att följa dom. Deras resultat kan man hitta här.http://dallascup.demosphere.com/scripts/runisa.dll?M2.66026:gp:590540.613:73550+Elements/Display+E+46241++46558042
Nu ska jag återgå till mitt engelska plugg, som idag är att kolla film och skriva minst 300 ords analy innan midnatt, helt okej plugg :)
Kolla så god kvällsmat jag åt i veckan. Koskos och avocado med min egen typ av räksallad
Har man nu köpt räkor får man ju äta upp dom, såhär har mina frukostmackor sett ut de senaste dagarna, gott!

Kram

24 mars - söndag

Söndagar, delade känslor. Det är så himla skönt att kunna sova ut (såinte mamma ringer och väcker mig..), ligga vid poolen hela dagen, fixa skolarbeten om man har det. Men samtidigt är det rätt segt att veta om att det är måndag imorgon.
Igår åt vi middag på Roccos Taco's. Jag, Marre, Hanna, Pat, Pat's bror Connor med flickvän, Matty och hans flickvän Cody, Mooney och Joe. Kvällen slutade med utgång på Hookah, en rolig kväll fastän inte så många från laget var ute!
Mumsig taco sallad blev min middag på Roccos tacos
 

På tal om mumsig middag, så himla god min wook var som jag gjorde idag. Ännu bättre är att det blev mer än jag trodde så har 3 matlådor nu, mums! Idag var det nästan 30 grader ute men väldigt blåsigt, som gjort för oväder nu ikväll, och mycket riktigt. Nu började det precis regna och blixtra utanför fönstret här i vardagsrummet. Blir nog lite mys TV med glass ikväll,
Natti