Bästa köpet

Nya klockan för terminen visade sig vara ett toppen-köp för en vimsig tjej som mig. Inte en skråma på den efter att ha dansat med i både tvättmaskin och torktumlare. Fin kvalitet det. 

En snabbis i South Carolina

Onsdag lunch påbörjade vi resan norrut. Med lite trafik och omvägar tog resan upp närmare 10 timmar. Väl där däckade alla i mitt rum (Linnea, Saralie och Sara) ganska snabbt. 
Torsdagen började med en promenad och stretch i härliga höst luften. 20 grader kändes ovanligt svalt, kändes som hemma!
Lunch, vila och sen match. Match som vi vann 4-0, men hade vi spelat så bra som vi kan hade vi kört över de med betydligt mer. Kvällsmat samtidigt som vi försökte streama killarnas match mot Lynn och sen hemfärd under natten. Nu är klockan 3:30 på morgonen, jag är hemma i min egen säng och kollar Dumma Mig så jag kanske lyckas somna om. 

Efter vår tredje soppa och dubbla antalet bread sticks va vi inte många som kunde tömma vår tallrik. 

Frukost är det viktigaste målet = minst 4 tallrikar måste användas 

2.5 seniors plus Emma Cole

Team selfie

När halva laget myser i ett rum
En ovanlig syn för lokala vädret

Heja killarna (den lilla telefonen i mitten - även vi använder live stream flitigt)
Min efteträtt!! Godnatt på er





Vår första gäst för iår!

Saralies mamma har varit här i en vecka nu och skämt bort hela huset!! Inte nog med att hon har öst godis och choklad över oss, hon tog ut oss alla fyra på middag för Saralies födelsedag på BRIO. Har varit så mysigt att ha en extra person i huset :) Nu är hon påväg hem till Sverige igen, men det är inte långt tills mina besökare för terminen dyker upp :D