28 februari - sommarkaka

Tredje natten i rad jag sovit närmare nio timmar, har nog aldrig tidigare hänt i mitt liv.
Igår i skolan hann jag med ett snabbt gym-pass med jokki på en håla. Direkt efter skolan åkte jag och Hanna till Wellington mall, svarta jeans var ett av mina måsten. Efter några timmar där var vi klara att dra oss hemåt, jag tror jag klarade mig under 100 dollar denna gången (klapp på axeln).
Sen på kvällen bestämde jag mig för att baka sommarkaka istället för att plugga till mitt prov idag, mums :)
Nu ska jag gå ner och äta go-frukost. Roströd och äpplejuice!
Kram

26 februari - BASKET

Kom precis hem från basketkillarnas final i deras serie. Igår såg vi slutet på deras semifinal efter födelsedagsmiddag för Stinne downtown. Då var de bättre än vi någonsin sett, spännande match som killarna ledde med 5-10 poäng genom hela andra halvlek. Vi var sjukt taggade på att se ett lika bra northwood idag i finalen, tyvärr blev det inte så. Men oj vad spännnade det var!!!
Vi ledde med 2 poäng, ca 20 sekunder kvar och vi fick två straffkast. En av de tre bästa spelarna i laget tar dom. Misssar första men sätter andra, vi alltså 3 poäng upp med 20 sekunder kvar. De anfaller, kommer inte fram, har svårt att hitta, men med 0,5 sekunder eller något annat minimalt kvar provar en i deras lag att skjuta bakifrån 3-poängslinjen. Slutsignalen går medan bollen är i luften, och bolljävlen går rakt in i korgen. Alltså lika, = förlängning. De tar 5 minuter i taget i basket. Första 5 minuterna slutar... lika! De andra fem minuterna tappar vi helt och vi förlorar med 9 poängs skillnad till slut. Himla tråkigt för killarna som brukar vara bland de bästa i landet.
Det roligaste med matchen var att efter halvtid så beslutade jag marre mattan jokki lin grace och erin för att agera cheerleaders. Oj vad roligt det var haha, speciellt när det andra lagets riktiga cheerleaders stod i andra enden och hissade varandra i luften och sneade oss. Vi stod mest och hoppade med pom-poms haha.
Den goda sushin down town!
Efter restaurnag besöket unnade vi oss en Frozen Yoghurt, mumsss
Här kan ni skymta Embrys hejarklack till höger på bilden
Och här är två bilder på vår snygga hejjarklack!
 
Nu ska jag återgå till plugget och till min glass, godnatt!

24 februari - oscars galan

Sitter och skiftar mellan Oscarsgalan och Lejonkungen på TVn, mysig tv-kväll.
Emelie åkte hem imorse, tidigt. Så istället för att gå och lägga oss när vi kom hem runt fyra så tog vi ett glas o'boy och satt och snackade ett tag, sen dök hennes taxi upp och det var dags att säga hejdå. Himla skoj helg har det varit, blir extra kul när man har en kompis med sig!
Här har jag spenderat mesta delen av dagen, så pass länge så att jag har fått snurra solstolen nästan 180 grader för att hänga med solen. Just nu är det inte så mycket i skolan så jag har mer spelat spel på mobilen och pillat navelludd, det funkar för mig.
Hanna och Marre på kajakingen
Emelie vid en av alligatorerna
Pat och Vic antog vår limbo-utmaning, båda båtarna klarade det utan att trilla i
Moa (Matilda's syster) och Matilda i partybussen påväg downtown igårkväll
Erin Ricky och Grace på feelgoods
 
Nu ska jag återgå till TVn
 
kram