20 december - hemma

Hemma i Sverige igen, kallt men skönt! Har hunnit träffa lite släktingar och vänner, klippa mig, kolla ikapp julkalendern, baka, julfixa, slå in julklappar och en vända till akuten med pappsi (han ska röntga foten nu och sen ska jag hämta honom när han är klar, hoppas inget är brutet). Hoppas det börjat snöa mer innan julafton :)
Kram

16 december - bara några timmar kvar

Nu är det bara några timmar kvar innan jag och Hanna beger oss hemåt till kalla Sverige. Vädret här i West Palm de tre senaste dagarna har lugnt sagt hjälpt oss föreberda oss för Sverige, har regnat och blåst och varit allmänt dåligt väder, vår sista sekunden solning sket sig.
Har varit väldigt sofistikierade de senaste dagarna. I torsdags gick vi på balletten ju, sen i fredags så lärde vi känna lite nya grannar. Konstnären Karl Momen (googla!!) bor här i bland våra hus. Då han har bott i Sverige typ 35 år så kan han svenska, och ville jättegärna ha en middag med oss Svenska tjejer. Så han, hans grannar och vi hade en trevlig pizza i hans hus, sen över till grannen för grilling och s'moors (googla det med, supergott) och sen avlutades det hos oss med ping-pong. Sen vidare till Marcus och hans vänner och sista utgången för terminen.
Igårkväll gjorde vi en "vild sista kvällen i West Palm", not. Vi satt barnvakt åt Lily (Dunnys dotter), världens gulligaste.
Nu ska jag återgå till packningen så jag får med mig alla julklappar hem.
 
Mattan lirar lite pingis innan balletten
Fyra snygga tjejer och en snygg Jake från basketlaget
Hanna när vi gav stranden ett försök igår
Jag vid stranden, synd bara att det började regna efter 40 min så vi fick åka hem igen
 
Kram

13 December - Lucia utan lucia

Ingen tid för luciafirande idag inte. Alarmet ringde farligt tidigt, economicprov klockan 8 som väntade på oss. Lite gym efter det och sen begav jag och Hanna oss iväg på shoppingäventyr, äventyr var verkligen ordet. Körde vilse två gånger, körde till en annan affär än vi tänkt, väl framme har hanna glömt saken hon skulle byta (huvudanledningen till att vi skulle åka). Inne på köpcentret lyckades vi först gå förbi affären vi skulle till mest, vilket ledde till några timmars shopping i andra affärer, sen när det var bråttom hem glömde vi var vi parkerat. Det lilla av våra hjärnor som var kvar efter alla veckas prov glömde vi nog kvar i skolan.. Det får helt enkelt bli fler shoppingrundor så att vi lär oss! Dagens köp var nyårsskor vi hittade på rea, 7 dollar per par gav vi för dom - lycka.
Bråttom hem hade vi eftersom att vi hade bokat biljetter till balett, nötknäckaren. Det var kul att se på riktig balett, men blir lite av ett sömnpiller när det håller på 2x50 min utan att de säger ett ord. Det roligaste med kvällen var nog att klä upp sig. Tvåa roligast, inte långt från ettan, var när vi köpt vars ett sofistikerat glas vin att ta in på föreställningen och blir bemötta i dörren av en dam som vänligt förklarar att glasen ej får följa med in, varpå alla fyra sveper i sig sitt glas, haha
Godnatt kram