mys

Förutom sakerna som visats på insagram som ni kan se nedan så har jag även spenerat tre dagar i rad med att shoppa. Mycket för den sociala faktorn och lite för själva inhandladets skull, men den enda julklappen som jag inte köpt än har jag självfallet inte heller lyckats köpa under dessa tre dagar. Börjar för övrigt få lite ångest då jag inte rört mig mycker mer än fram och tillbaka till bilen sen jag kom hem, ska bli spännande att komma tillbaka till West Palm och vår fystränare Holly om jag fortsätter såhär.
Brunchmys med Johanna och Haffy
Överraskade världens bästa lag (ja man kan ha 2 favoritlag!) ikväll vid taco och jul mys. Jag och Lina åkte till Tove där alla andra redan var. Jag hoppade i en stor säck utanför dörren medans Lina ringde på, hon sa åt tjejerna att hon hade med sig en stor julklapp åt dom men att den var för tung för att bära, så det fick komma ut och hjälpa henne. När vi lurat ut alla hoppade jag ut ur påsen, haha. Hade varit roligare att få hoppa ut ur en tårta på bordet som de gör i film, men detta var roligt nog! Bästa julklappen iår såhär långt för dom....

HEMMA

Har lärt mig varför det är så viktigt att ha passet med sig när man ska flyga.. men jag kom ju hem så varför klaga!
Jag brukar ju inte blogga speciellt mycket när jag är hemma, då bloggen är för mina när och kära att läsa om vad jag hittar på där borta på andra sidan pölen.
farmor och farfar bjöd på tisdagslunch (hemmalagade köttbullar!!!! MUMS), efterrätt ingick såklart
Farfar tycker jag är roligast i världen
Marie (i svart) smashar till sig ett poäng åt LVK nu ikväll

TV-kändisar återigen

Påväg till Panera igår såg vi detta TV-gånget. Råkades passera dom och blev haffade för att välja ens lyckotal typ, självklart satt dunny på stället bredvid och han hann ut och ta en bild på oss och skratta lite haha.
De på den TV-kanalen måste snart börja känna igen oss...