Game day

William-Carey stod på schemat idag. Vi slog ut dom i kvartsfinalen i nationals förra året, så de borde varit duktigt sugna på revansch. 
Vi började boll, och tog inte mer än 12 sekunder sen kunde deras målvakt snällt hämta ut bollen ut nätet. 1-0 stod sig till halvtid. Under halvtidsvilan tvingas vi gå in för blixten var för nära. 2-3h väntan utan att ovädret försvinner, så matchen avbröts och kommer inte att upptas igen. Mindre än 70 min spelade = matchen räknas inte. Lite tråkigt.. Nya tag imorgon mot Mobile
Här är hur vi startade matchen idag

Två blixtar slog ner 20 meter utanför ingången till skolan, väl tajmat med när jag och Sara stod ute och tog lite luft (värmde oss...), jag höll på att kissa på mig så högt de small. 
Carriz och jag försåg laget med bananer

Jag och mina gulliga roommates i väntan..

Kan även tillägga man börjar förstå allvaret med orkanen Erika nu snart. Får mail från olika företag och lappar både från skolan och området där vi bor om vad man ska tänka på inför orkanen. 
Vi var och handlade vatten för några dagar sedan. Tydligen är allt vatten på flaska på Walmart nu SLUT?!?! Då mina kära vänner är det allvarligt. 

Söndag natt/måndag morgon kommer hon hit

Tips på hur man kan spendera en ledig dag

Spenderade vår lediga dag i tisdags på Rapids Waterpark. Som barn på nytt, älskar det stället. Det mest komiska på hela dagen var dock när hela parken stängdes ner pga åskoväder.. Jag tror vi är förföljda. 
Hela tappra gänget



Min favorit-attraktion!

Men sen kom åskan...

Första matchen

- Äntligen har vi wifi hemma!! (japp, jag hatar Comcast)
Nu är första matchen spelad. Mycket press på oss eftersom att vi nu är rankade 3a i hela USA (http://www.naia.org/ViewArticle.dbml?DB_LANG=C&DB_OEM_ID=27900&ATCLID=210276587)
Concordia kom ner från Michigan för att möta oss. Bra match som vi vann med 3-0. Nästa match är på måndag mot Barry, de är rankade 13 i NCAA div 2 så det är en betydligt svårare match!
 
Så kan ens lår också se ut
När trainers har grävt i låret med dessa verktygen haha. Så länge det hjälper så klagar jag inte!