29 April - underbara måndag

Två extremt roliga helger på rad. Måndagarna känns bara värre och värre. Har två finals kvar sen är det slut i skolan, då är det bara sol, bad och SunFest. SunFest är en festisval här i West Palm 1-5 maj, här under kan ni se några av de mest kända banden som kommer spela, ska utan tvekan spendera min födelsedag där! (har redan köpt 5-dagars biljetten så lär hänga där hela veckan om jag ska vara ärlig)
 
 

28 April - vilken dag

Jag skulle vilja kalla det en väldigt produktiv lördag, productiviteten i fråga är då att socialisera sig med vänner och bekanta.
Började dagen på gymmet med Stinne och Matilda, sen kom maria och hämtade upp mig och sen Linnea och Matilda från Sterling och vi begav oss iväg mot poolpartyt på city side. Efter några härliga timmar i solen med massa folk från skolan tog vi en promenad till McDonalds för kvällsmat (tänk vad skönt de hade vatt att bo så nära donken). Efter maten gick vi tjejer tillbaka till poolen för att kolla läget, då de flesta andra i Vic's hus ändå bara låg och nappade. Direkt när vi kom dit bestämde sig killarna för att kasta i mig, Matilda rädde snällt min mobiltelefon ur handen på mig i sista sekund. Efter ett tag kom Marre och Lin också i vattnet. När vi hade lekt av oss och var påväg upp bestämde sig en kille för att matilda oxå skulle i, med sina jeanshort på sig. Och mycket riktigt låg min telefon som hon så snällt räddat en timme tidigare i hennes ficka. Även om hon typ hoppade upp ur vattnet för att rädda den har den inte vaknat till liv än, den ligger kvar och myser med riskornen i plastpåsen. Klok som jag är så har jag Apple Care så det kostar bara 50 dollar att hämta ut en ny telefon så det är inget större förlust, men man känner sig bara himla handikappad utan den.
Sen var det dags att fixa till sig, försöka bli fin. Partybussen körde oss down town, och väl på Feel Goods så var typ halva dansgolvet fyllt med folk från skolan. Älskar när man kan vända sig på vilket håll som hellst på dansolget och hitta kompisar över allt (japp, här borta i usa vill folk va kompis, även med mig!)
Som ni kan se från bilderna var nivån på topp under dagen. Bakom mig på sista bilden här spelar de beer pong i vattnet. De tryckte ner muggarna i hålen i luftmadrassen.. fyndigt tyckte jag!
Här är nog den härligaste bilden från dagen, detta är en stor del av de som brukar vara med när vi hittar på saker.
Jordan, en av alla som tog en nap mellan poolen och utgången.
Lite bilder Matilda han ladda upp från min telefon innan den dök i poolen (och tog med sig allt sånt). Jag och Marre myser i poolen på kvällen
Linneas tur att bli ikastad
Chicken fight, vet inte hur länge vi höll på med det, måste varit kul för Lin och Marre som vann hela tiden
11 pers i en taxi, avsläpta på McDonalds, går genom drive thru - standar när man ska till city side på kvällen. Var inte uppskattat av bilen som dök upp bakom oss efter ett tag
I morse hängde jag och Marre i Vic's hus och kollade lite premier leauge med killarna där, sen åkte vi hem och begav oss direkt ut till poolen. Där kom grannen Bill ut och snackade lite, och sen bestämde han sig för att åka till KFC för att handla lite mat åt oss. Folket här är bara för trevliga! Nu har jag skjutit fram läxorna länge nog, måste ta tag i det... snart.
NOTE: Idag fyller brooksi 20 år, vilken innebär att jag är den enda som inte är 20år eller äldre i laget. Men på torsdag blir det ändring på det.
Kram

26 april - söndag? nä det är ju bara fredag!

Känns verkligen som en södag idag. Sitter hopkurad i soffan med Stinne efter några timmar på stranden. Har haft några härliga dagar med lagom lite skola, och lagom mycket tid till träning och vänner. Vet inte hur jag ska kunna vara ifrån detta paradis 3 månader i sommar. Pratade med Amy idag på stranden, hon ska stanna hela sommaren för att jobba på skolan och träna. Lät helt klart som ett alternativ för mig nästa sommar. Hade man bara kunnat flytta hit släkt och vänner hade jag stannat här hela livet, utan tvekan.
I torsdags var det inte så många som kunde vara med på vår vanliga indoor, så vi (mest jag och Marre) bestämde oss för att spela fotbollstennis på tennisbanorna bredvid poolen. Vid poolen anordnade de samtidigt poolparty med gratis mat och dricka. Vi tog oss en mumsbit och sen blev det en timmes beachvolleyboll efter det oxå. Hade jag bott på campus hade jag hängt där ofta.
Baren var öppen
Cupcake serverades oxå, mums
Under inspelning av skolans Harlem-Shake
 
Lite fix och trix hos sterling och sen var vi fina nog att våga oss ut till terminens sista taco vida.
Idag åkte jag Marre Lin och Amy till stranden. Mötte upp med Jokki och hennes föräldrar och Matilda O dök också upp senare. När brännan var på plats tog vi oss tillbaka till sterling och slumrade till någon timme på deras soffor, till sist masade vi oss hem till eagle rock och nu spenderar jag min fredagskväll med att "plugga" här vid TVn.
Marre, jag, Amy och Lin
FISK!! han sprang jag och Amy på på vår promenad
Zepelinare som gjorde reklam för Despicable Me, snart kommer tvåan ut!
Jokkis pappa och zepelinaren
Ursäkta kvallitén men de är från Insta. Lin jag och Amy spanar ut över den rellativt tomma stranden
Såååå skönt
Mest för att jag och Marre är sjukt snygga

Nu ska jag nog försöka plugga lite så jag kan avvara hela morgondagen åt poolparty.
Natti