30 januari - taco vida och passa barn

Idag började jag och Marre våran nya onsdags rutin, att luncha på Taco Vida. De har onsdags special som är 5$ burrito. Tydligen var detta även en rutin som Macke, Charlie, Mooney, Olli och Mark hade skaffat sig, så blev en trevlig lunch med massa fotbollsspelare. Efter maten bjöd stället på churros när de fick reda på att vi gick på Northwood, mums!
Challe och Marre mumsar i sig de sista churrosarna
Helgen kommer springa förbi snabbt, fredag ska jag passa barn eller åka till stranden, träna och sen grilla på kvällen. Lördagen bjuden på poolparty på cityplace och sen 21-års fest hos mooney. Söndagen lär bli en tung morgon och sen är det ju super bowl på kvällen!!! (ska läsa på så att jag vet vilka lag som är final så man slipper göra bort sig totalt). Blir spännade att se hur jag ska hinna med att skriva mina två inlämningar, mitt tal och plugga till mina 2 prov nästa vecka..
Springa genom 4 sånahär sidor på 1,5 timmer ger en huvudvärk.. tagga prov?
Min lärare i tal och psykologi, hur roligt som hellst att lyssna på!
 

Nu är det natti natti, träning imorgon 8.00
 

29 januari - tisdag = tv-kväll

Tisdags kvällar är alltid tv-kvällar, skönt att få ett avbrott i plugget!
Hade träning i gymmet i morse med laget, vi drog nitlotten och fick träningstiden 8 på morgonen, men vi är bara 7 st medan de andra är närmare 15, det är himla skönt. Under träningen diskuterade jag och Helen om vi kunde göra chins (eller vad det heter när man drar upp sig själv med armarna), Dunny sa då att om jag klarade 3 st i rad så skulle jag få va ledig resten av veckan. Sagt och gjort, han blev lite häpen att jag klarade det tror jag, men tror inte han blir glad om jag stannar hemma resten av veckan ...

Stötta laget - vinn en bil

Hej kära bloggläsare, ni kan vara världens bästa om ni skulle vilja göra en sak för mig.
 
Den som chansar närmast på HUR MÅNGA BIRDIES som slås på Honda Classic(en golftävling alltså)  VINNER EN BIL!
 
1 gissning kostar 20 dollar, 2 kostar 40, osv osv. 
 
Här är en länk där man fyller i namn, gissning osv, och betalar helt som vanligt över internet.
Överst står SOLICITED BY: Där fyller du i Louise Andersson (om du vill göra en gissning)
 
http://www.thehondaclassic.com/birdies-for-children/donate/NUWomensSoccer/
 
 
Ni sponsrar mitt lag ifall ni gör detta (och gör mig en stoooor tjänst) 
Jag vet, kanske känns onödigt ifall man skulle vinna en bil i USA, men då kan ni ju sälja den och få lite sköna pengar istället :))))
 
Längst ner står det hur många birdies som har slagits tidigare år, så man vet på ett ungefär var gissningen bör ligga för att ha vinstchans. 
 
Snällasnällasnällaaaaa släng iväg en gissning