25 maj - bättre sent än aldrig

Japp jag kom hem i en bit, och båda väskorna låg på rullbandet. Skönt! Sista färd-problemet jag stötte på innan jag hann komma hem var att tåget fick tekniska problem och fick stanna mellan åkarp ett tag  och blev 20-30 min sent. Mamma fick alltså lite extra tid på perrongen. Fick en supergod medalj där de stod "Du är bäst", hon är alltid rolig hondär mamma.
Har hunnit träffa vänner, spela matcher, träffa släkten, börjat jobba, träna, skaffat truck-kort och sett CL finalen. Får se vad mer denna sommaren har att bjuda på! Vet ej om jag kommer skriva något här under sommaren, tiden får utvisa.. men just nu är det lite ont om tid för det.
Godnatt, glöm inte att det är mors dag imorgon!

16 maj - Chicago va de ja

Världens segaste kväll/natt/morgon? - JA
Först tog det planet 45 min på marken innan vi kunde lyfta, de skyllde på köer men frågan är om de inte var lite små-fel på planet redan då. I höjd med Island, då vi vatt i luften ca 3 timmar, vaknar jag av att kaptenen ursäktar sig med säger att vi precis vänt om för vi inte kan fortsätta över vattnet då det är tekniska fel på planet. Det var tydligen lugnt att flyga över land men inte över vatten. Istället för att nödlanda på något närliggande ställe åkte vi tillbaka till Chicago. En timmes väntan sen blev vårt nya flyg CANCELLED ,där fanns ingen crew som kunde flyga oss och vårt nya flyg till London. Ytterligare en timmes väntan i kö för att få biljetten ombokad. Sen tog taxi-resan till hotellet nästan en timme. Så vid fem-halvsex på morgonen var jag här. Bara 10 timmar efter de att jag egentlgen skulle lämnat staden.
Mat och sov-klockan har jag gett upp hoppet om. Ska nog gå ner och äta frukost nu när de öppnar, gå upp och sova tre timmar och sen åka tillbaka till flygplatsen. Blir via någon stad i Canada, fem timmars paus där och sen till Köpenhamn. Lördag förmiddag istället för torsdag eftermiddag... hmm... 
På köpet missar jag matchen imorgon som jag sett fram så himla mycket mot.. åh är typ det jag är mest irriterad på just nu. 
Tack och Hej
 

15 maj - sömnlös natt?

Fick ett säte mot gången för mitt långa flyg (8 timmar), inte vid fönstret. Detta kan bli en väldigt lång natt är jag rädd. Hoppas maten är god för jag börjar redan bli hungrig trots yoghurt och bar, dumma USA som gör en tjock...
Nu ska jag gå på planet, snaaaaart hemma