30 augusti - såhär borde varje fredag vara

Började dagen med siraps scones med sirap och florsocker som "pålägg", hur kan dagen inte bli bra då lixom?
Träningen var rolig idag med, Dunnys bror Lee är här igen och har kör massa passningsövningar med oss! Det kan behövas när lagen vi ska möta är rankade 7 och 14 i landet (vi är rankade 10).
Sen hade jag en kort freshmen lektion som mest bestud av utdelande av gratis saker (tröjor, väskor, godis) och sen åkte jag och Linnea efter dom andra till stranden! Efter det åkte vi hem till Sterling och grillade och snackade skit. Som sagt borde varje fredag vara såhär.
Igårkväll blev min glass-skål även popcorn skål
Godiset som låg i min påse
Matilda, Jake, jag, Linnea, Matilda, Jokki och Hanna
Jag, Elina och Linnea
Linnea, jag, Jokki och Matilda nöjt i eftermiddagssolen
Ett framdukat efterrättsbord!

29 augusti - första veckan avklarad!

Torsdag brukar betyda sista skoldagen för veckan här, men iår har jag faktiskt lektion på fredagar (jobbigt). Tisdagar och torsdagar kommer bli häktiska:
 
9.30-10.50 Business Law
11-12.30 träning
12.30-13.50 Management
14-15.20 Computer Application
 
Dunny har sagt att han ska försöka låta oss gå tjugo över för att hinna till våra lektioner. Ni som känner mig vet ju att snabba sig efter träning är inte min starka sida direkt, men det hade ju varit skönt om man hinner duscha lite snabbt (mest skönt för min omgivning kanske). Får se hur jag löser detta i framtiden
Måndag och onsdag ser ut såhär:
 
8-9.20 Economics
9.30-10-50 Accounting
11-12.30 träning
 
Bakade ost och skinkpaj igår som man kan ta med som lunch efter träningarna tisdag & torssdag. Tveksamt om jag kommer behöva använda dom då jag alltid har rast samtidigt som Lauren (vår andramålvakt) verkar det som, och hon är mer än villig att hämta gratis mat åt mig. Maten är faktiskt bättre där nu!
Lyxig efterrätt i caf, 2 av 6 vid bordet var freshmen från dormsen, resten var hungriga lagkamrater (snyltare)
Handär Alan fylde gammal igår!
Bästa till sist: Kolla vilka snyggingar jag införskaffade idag! Ska trötta ut några fler ytterbackar med dessa på fötterna!
 
 
 

27 augusti - lika mot Lynn

Matchen idag mot Lynn slutade 1-1. Vi spelade bättre som ett lag, men är fortfarande dåliga på att ta vara på våra chanser (jag är en stor del i detta är jag rädd). Men visst blev man lite smickrad när han innan matchen sa att alla skulle gå in och jobba lika hårt som jag gjorde i förra matchen. 
Nu ikväll hänger jag hos Sterling igen då jag har åttaklass imorgon och inte orkar gå (imorgon heller). Sitter och myser vid tvn med morötter och dippa och snor lite av deras choklad och glass hihi.
Kvällens projekt är att måla naglarna - nej skolan är inte så jobbig än.
Det blev brödbakning igårkväll, tror mamma får assistera lite hemifrån nästa gång, är där någon viktig skilland på bikarbonat och bakpulver? verkar som det..