29 oktober - halloween snart

Jag och Marie har varit runt halva kvällen för att fixa ihop med vår Halloween outfit, kan inte avslöja här på bloggen än vad vi ska va, men det blir nog bra!
Det tog emot att gå ut på träningen idag, rättare sagt det tog emot att resa sig ur sängen idag. Jokki uttryckte sig fint på twitter. "Ja, det är möjligt att dö mer än en gång. Holly dödar oss varje gång hon håller i träningen". Men trots denna smärta (träningsvärk) var det en himla skoj träning. Uppvärmning, en kort övning och sen herre på täppan. Mitt lag var med Jokki och Marre som backar, mig Hanna och Hero på mitten och Erin och Jo på anfallet, inprincip bara startspelare med andra ord. Mycket riktigt så förlorade vi inte en match, så fick springa nästan dubblet så mycket som de andra, men hade då även dubbelt så roligt!
Veckans ranking har kommit ut idag och vi är kvar som nummer två i landet, himla trevligt tycker jag.
Två bilder från nationals förra året, en månad kvar dit nu!

29 oktober - goooodis

Efter min träning igår (12.30) kom familjen och hämtade upp mig för en tur till stranden. En riktigt fin strand-dag, som Patrik sa "detta är lagom med moln för en dag på stranden" - där var inte ett enda moln...
På kvällen blev det Cheesecake Factory, lätt syskonens favoritställe. Var så mätta att det bara blev EN cheesecake att dela på för alla fem.
Sen på kvällen var det presentutdelning från Sverige, gottttttt. Marabou, bilar och skumtomtar (och sen lösgodiset som jag fick första dagen) från familjen, och sen slängde faster Berit med några extra marabou och lite mandelbeskvier, tacktack!! :)
Mamma, pappa och Patrik
Familjen njuter
 

28 oktober - turist i key west

Frulle vid poolen, våfflor med grädde satt fint!
Mest interessanta biten av Hemingway's hus om jag fick säga 
Tror Patrik var på min sida
Katterna har 6 tår
Som i Smygehuk, typ. South Point of USA
Japp
En rocka i havet
ovh en regnbågs pir (gay). Sen tog vi någon timme på stranden och sen körde vi hemmåt mot West Palm igen