Sorry not sorry

Kan inte fatta att denna terminen är slut snart, snart är jag halvvägs genom min utbidlning här. Killarna på city side höll i poolpartyt som en sista fest ihop innan graduation (vilket är nästa tisdag!!). Marcus, Tola, Pat och Matty, och Charlie var väl med där på ett hörn. Riktigt bra poolparty iallafall!
Pat tola och macke
Leka lekar! Flipp-cup är ju bland det roligaste jag vet
Undervattensskyddet till mobilen var med
 

Sol, sand och vatten

Tre element som beskriver min vardag. häng vid skolpoolen, beachvolleyboll, bakishäng vid sterlingpoolen, träningshäng vidv vår pool och nu ska vi på poolparty, jobbigt va?
Skolpoolen, paus i volleybollen. Minst halva laget var där, älskar att hänga med laget!
Linnea den räven
Mikaela och jag på taco vida
Erin jag och Baker på taco vida
En bättre dagenefter-morgon på sterling. Väldigt många mysterier att reda ut. En "anonym" kommer in i rummet och öppnar med "var jag på taco vida igårkväll?" (hon var där bara några timmar) haha har träningsvärk i magen efter allt skrattande
Emelie och jag efter morgonens träningspass
Jenny och Emelie

Make A Wish

Basketmatch och utdelande av make a wish pengar ikväll. Vinnande laget från turneringen i skolan mötte alla vuxna från skolan, mixat av tränare, lärare och andra som jobbar runt här på skolan. Våran sportschef och våran president var med till exempel, Dunny var upptagen på annat håll ikväll så vi fick inte skratta åt honom, tyvärr.
Innan matchen började delade skolan ut 5'000 $ till en treårig kille med lungproblem vars högsta önskan var att få en magisk upplevelse på Disneyland. Vi samlade ihop pengar till detta via skolan genom Make a Wish.
Några idrottare och familjen

Studenternas lag, som tyvärr förlorade