30 oktober - längesen sist

Min familj kom hit i onsdags. De kom hit direkt och överlämnade tre påsar choklad från cloetta haha, nu har vi choklad i huset så vi klarar oss ett år minst. Efter träningen på torsdagen kom de och hämtade upp mig, vi åkte down town för bio och cheesecake factory, så underbart gott! På fredagen var det dåligt väder, Sandy åkte förbi så det regnade och blåste en del, vår träning blev gym-träning istället, och jag fick dispans av Dunny så jag fick hänga med familjen hela dagen mot att jag tränade själv i gymmet. Vi valde att spendera dagen på sawgrass (extremt stort shopping/outlet center). På kvällen var vi alla trötta och somnade lätt efter en middag i mitt hus med Stinne.
Lördagen var lite shopping, vi kollade förbi stranden men det blåste på tok för mycket för att ligga där. Pappa släppte av mig och Marie vid Halloween affärerna där Maria och Hanna befann sig, det var tid att inhandla ingredienser till våra kostymer till kvällens Halloween partaj hos oss. Vi fyra klädde ut oss till UNO-korten. En rolig kväll med fotbollslagen, på natten när vi var ute kom folk fram till oss och sa att vi var deras barndoms-kärlek och mycket annan positiv respons haha. 
Söndagen bestod mest av solning och träning, sen på kvällen fick man ta tag i sina läxor man hade skjutit upp under helgen
Igår hade vi en bra träning, mycket fokus på morgondagens match. Efter träningen satt vi vid tv:n och Emelie ville höra historen om hur min Iphone kunde försvinna i huset. Hon började leta i soffan som alla oss andra, skillnaden var bara att efter 2 minuters sökande utbrister hon "här är den ju!". Man kunde känna den genom soffans undersida, den var asså fast inne i soffan, efter 10 minuters lyftande och vinklande av soffan lyckades vi få fram den!! heja Emelie!! Äntligen är jag tillbaka i Iphone världen.
Nu sitter jag bara och väntar på att åka till träning, idag är det en lättare träning som förberedelse inför morgondagens tuffa match. För en gång skull kommer vi nog få lite publik. Min familj kommer tillbaka från 3 dagar i Orlando ikväll, det är 4 personer. Sen kom Stinnes förlädrar hit i förrgår, det är 2 personer. Och Emelie och hennes kompis Jenny blir ytterligare 2 personer. Det blir nog största hejjarklacken iår haha
 
Kram (bilder kommer en annan gång)

23 oktober

I söndags lirade vi mot St Thomas, matchen sluade 0-0, även efter 2x10 min övertid. För att läsa mer: http://seahawks.gonorthwood.com/wsoccer/?newsID=7656
Sen på natten åkte jag med Hanna och hämtade Emelie på flygplatsen här i West Palm, så nu är vi en mer i huset! Hon hade med sig paket från familjen Lindström, vi öppnade de precis och det innehöll Philadelphia med Marabou smak och chokladbollar med dumle och med turkisk peppar. Dumle var absolut den bästa! Philadelhian sparar vi till frukosten.
Redan efter matchen i fredags var vi klara conferance-vinnare, och tack vare 0-0 i söndags gick vi för tredje året i rad genom conferancen obesegrade! Rätt coolt faktiskt. Idag hade vi en träningsmatch 3 timmar iväg. Ett hyfsat bra lag, vi startade med ganska många spelare på ovanliga platser, ganska snabbt isåg han nog att detta inte var en så lätt match som han hade trott. Vi förlorade med 2-1, det var en jämn match.
Imorgonkväll landar familjen här i Florida! Kommer nog inte hinna träffa dom förens på torsdag, men men. Ska bli kul att träffa dom. Jag hoppas att vi vinner nästa match, det är någon serie-final, och om vi vinner den så hoppar vi över en kvalificationsomgång så vi blir match-lediga i 2 veckor. Så det innebär att jag får massa fritid att hänga med min familj, hoppas hoppas!

Kram

20 oktober - vinst och stranden

Igår spelade vi nog en av de galnaste matcherna jag varit med om. Matchen börjar med deras avspark, tjejen som tar emot passen håller i bollen några sekunder, hittar ingen att passa så hon sparkar en chansboll rakt ut mot kanten som resulterade i vårt inkast - de kunde altså inte ens hålla i bollen. Än värre var att vi var katastrofalt dåliga på att avsluta, en anfallare kom fri med målvakten genom att gå (jag menar verkligen GÅ) förbi två backar, hennes avslut går i stolpen, bollen kommer tillbaka till henne, hon försöker igen, träffar insidan av ribban och bollen studsar ut igen, anfallare nr 2 försöker nicka in bollen men då är målvakten på rätt plats. Vi lyckades göra mål iallafall, matchen slutade 4-0. Hela matchen genom så tog deras målvakt 5 år på sig att hämta bollen och sparka ut den, fast än de var i underläge, mest för att hon ville hålla siffrorna nere.....
Iallafall hade vi en rätt productiv dag här hemma.
Jag och hanna byggde äntligen färdigt vår byrå.
 
Och vi lyckades äntligen spika upp våra flaggor!
 
På kvällen gjorde vi inte så mycket här hemma, tanken var att vi skulle göra fruktsallad men ingen som orkade röra sig från soffan under filmen. Istället avslutade vi kvällen med att alla fyra (Maria hade flytt fältet) låg i en hög i en soffa och gosade.
 
Idag hade vi träning 8.30, jag tycker det är skönt med morgonträning, för då har man hela dagen framför sig sen. Vi valde att åka till stranden, då vi typ aldrig har tid att sola är man sjukt blek, så för att inte se ut som en kräfta imorgon så lämnade vi stranden vid två tiden för att åka till mallet. Första gången jag var där, fick stilla lite shoppingbegär, men förväntar mig att få shoppa en hel del nästa vecka oxå då min familj kommer :)


 
Matilda O's pappa
 
Hanna och Maria efter stranden