Hawaii dag 6

Dec 23. Hängde bland proffs-surfarna vid North Shore. Surfade boogie boards iallafall, lyckades fånga några vågor iallafall. Hängde med till hjältes kompis kompis hus för att kolla solnedgången från deras trädgård. 





Hawaii dag 5

22 december. Tog oss bort till väst sidan för att undersöka en mermaid cave. Var coolt, till mitt vattentäta skal på telefonen gav upp. Även intressant hur de har polisbilar stationerade för att vakta bilar, och till och med hålet där man gick ner kom där en polis förbi och frågade oss om vi hade alla värdesaker under kontroll. 




 Åkte vidare till en ännu finare strand. Solade, badade, Hjalte surfade och jag och jojo snorklade. En trevlig äldre man berättade om havssköldpaddor ute i havet, slutade med att han följde med mig och Jojo ut så vi skulle kunna hitta dom, och mycket riktigt, 100 meter ut, 4 meter ner, där simmade de omkring runt en stor sten. Nyfikna sköldpaddor va dom, dom simmade upp mot oss så vi till och med kunde klappa dom. 
Lite bilder vid solnedgången och sen hem för att bli snygga innan utgång. 










Hawaii dag 4

Tog oss direkt till stranden på morgonen. Filippas kompis visade oss en nästan helt end am strand. Två äldre män och vi fyra där. 


FaceTime break





Sen ett snabbt matstopp vid kända foodtrucks, garlic shrimps. 

Riktigt delikatess!
 
Hämta upp Hjaltejävel på flygplatsen (!!!). Sen direkt på en "enkel och snabb" hike. Snabb var den ju, men enkel vetifan. Men när man kommit över stupen på båda håll så va de grym utsikt. 
Första skylten vi möttes av
Smått brant ibland

Om ni visste hur högt upp Hjalte är







Sen lite strosande och solnedgången i Waikiki.