29 november - skola och sola

I Onsdags kände vi att det var ok att ta en dag ledigt från skolan. Jag hade en uppsats som skulle in klockan 2 på dagen, så skrev den under dagen. När den väl var inne så var det dags att fokusera på provet och inlämningen som var till idag. Och nu när det är avklarat börjar jag på nästa inlämning som är till imorgon eftermiddag. Efter det är det bara 2 renskrivningar i engelska och en liten inlämning i historia kvar innan det är dags för slutproven!
Nog om skolan,
Har bara varit hemma två dagar men känns redan som att något saknas när man inte har fotbollsträning varje dag. Folket är inte det värsta, för de flesta i laget springer man på nu och då i skolan, men det värsta är hur fruktansvärt dålig jag är på att ta tag i träning själv. Jag och Hanna försöker göra lite yoga här hemma om kvällarna, men det är allt.
Imorgon ska vi till everglades med vår naturklass, ska bli roligt att åka dit igen! enda nackdelen är att bussen åker 8 på morgonen.
 
Taryn Helen och Red på nattkvisten sista natten vid hottuben i Alabama
Min och Hannas underhållning under stora delar av den 10 timmar långa bussresan, det var Dunny som av någon okänd anledning bestämde sig för att köpa den åt oss. Vet inte om det var ett drag av honom för att få oss att vara tysta eller något, men det funkade iallafall, och skoj var det!
d
Stinne tror att hon kan vinna över mig i pingis vid vårt nya pingisbord
Jag hittade en sida med massa goa sallader tack vare pintrest, jag längtar typ efter att bli hungrig hela tiden så att jag kan prova en ny sallad. Dagens sallad var med stekt zucchini, paprika och brödbitar (gärna med salt och lite krydda) och sen bara hacka gurka och tomat och strö lite färsk mozarella över, MUMS
Här hamnade vi efter dagens klasser,
 
Nattinatti

26 November - då var säsongen slut

Förlust med 2-0, vi gjorde en bra match, hade vi fått in ett mål i början hade matchbilden varit helt annorlunda. Jag tycker verkligen inte att de är såpass bra att de ska vara rankade etta i nationen, antingen så får de spela upp sig eller så blir det ingen champion ring för dom iår. Och med tanke på hur pressade de var av oss i andra hela halvlek så är jag rädd att de inte har mycket mer att ge och då tycker jag inte att de förtjänar sin ranking.
Menmen, hur som helst så är vårt äventyr över här. Det har varit en kort intensiv och riktig rolig säsong. Är glad att jag har fått starta varje match även om jag bara är förstaårare och är glad över att jag har fått spela med så duktiga medspelare.
Nästa fotbollsgrej att se fram emot är innecuperna i vinter när jag kommer hem!
Kram godnatt

25 november - banketten avklarad

Min andra bankett här i livet avklarad. Det började med lite kort presentation av alla som är med och håller i det och sponsorer och så vidare, sen lite snabbt om varje lag och sen fick vi mat! Sen skulle där vara två talare efter maten, båda två hade fått förhinder på olika sätt, och ja deras ersättare märktes att de inte var tänkta talare. De drog några skämt som var pinsamt dåliga, enda roliga var då har frågade vad det är som "springer runt planen hela matchen utan att röra på sig" och någon från laget snabbt viskar "Taryn", varpå alla vi från Northwood dog av skratt.Kul för talaren att han kunde tro att ett av hans skämt gick hem iallafall.
Imorgon ska vi upp tidigt till någon skola för välgörenhetsjobb på förmiddagen, sen lunch och sen är det MATCHDAGS. Hade lite takitik-snack idag, börjar bli lite nervöst nu..
utsikten från hotellrummet
Jag och Maria åt sushi för första gången på riktigt
Hela mitt snygga lag!
Obligatoriska bilden på stiliga Eagle Rock United. Hanna, Matilda, Jag, Stinne och Maria
Sofia, Matilda, Jag, Maria, Jokki, Hanna, Linnea, Elina och Matilda
Möjligtvis kvällens snyggaste bild. Amy, jag, Baker och Jokki
Jag och Hanna
Duke, Jokki och Amber England vid matbordet, utöver bufféen ställde de ut en pizza på varje bord. Haha
Såhär såg det ut från sidan av rummet, japp vi blev placerade längst ut av alla (nej alla tycker inte om oss)
Vi träffade lite kompisar från Lindsey-Wilson, Här är Hanna med vännen Malin
 
 
Här är Stinne med sin danske vän
Och sist jag och mina två vänner Frigge och Emilia :D
Amber England och Matilda O vid hotellet 
 
Godnatt