Miami

Hänger i Miami nu när det är Ultra Music Festival. Jag Hanna, Hannas kompis mini, Linnea, marre, marres kompisar Emma och Milla åkte hit i fredags efter träningen. En lång kväll på Liv där alesso var DJ för kvällen, en av miamis största klubbar! Igår shoppade vi för hela slanten, Jokki mötte upp med oss och sen drog vi alla till Cameo på kvällen.
Sen hände det sjuka. Jag fick två biljetter till Ultra för de jag snackade med skulle ändå åka hem tidigt idag och biljetterna är tredagarsbiljetter (fre, lör & sön). Ligger på Miami Beach med tjejerna nu, riktigt skönt solväder, och Gud vad jag längtar till ikväll!
Här spelar alesso på Liv
Och här hänger jag och Linnea med Sebjak på Liv

Nya skor!

Finaste Jokki fyller år idag! Firade med
Shots vid midnatt på klubben igårkväll
Här är vad jag och Linnea ska dras med ikväll



en spontanare

Blev en spontanutgång till Renegades igårkväll, riktigt rolig kväll, mycket linedance (jag försökte iallafall) och jag och Hanna provade rida tjuren haha. Som råge på allt var jag klädd för att passa in om vi så säger haha. Lånade en hatt någon minut för att se lite cool ut
Mer country-tjej än såhär går det nog inte att vara
Lollo & Jojjo
Grace var med på ett hörn
Alex (golflaget) fyllde år igår så han firade!
Jag försökte iallafall
Hanna var inte sämre
En dag försent men räknas ändå, VÅFFLOR! Åh så gott det var

Fotboll för hela slanten

Match igår mot Nova, de brukar bjuda på jämna matcher. Nova var faktiskt de första laget jag spelade mot här borta. Då spelade vi i extrem hetta, plus att jag inte var van vid det för fem öre, jag dog fem gånger om den matchen (och fick en andnöds-attack). Igår var varmaste dagen på denna terminen, 30 grader varmt, som tur va så spelade vi inte förens kl 4! 3 x 30min var lagom, eller ja inte ens i form för det om jag ska vara ärligt, är ju helt omjöligt att komma i matchform utan att spela match, men kul var det iallafall! Vi vann med 2-1 så det gjorde det hela betydligt roligare! På kvällen var det taco-mys med marre, milla, emma, hanna och alan, sen däckade vi.
Idag började dagen med prov, en kurs som bara pågår halva terminen, så från och med nästa vecka har jag sovmorgon till 9.30 på måndagar! Hem för liten eftermiddagsnap, och bokade in två tävlingslopp till sommaren med Håkan. Malmömilen och hörby marknadslopp, antar att det inte finns någon väg ut nu.
Sen var det Sverige mot Canada på fotbollsplanen 17.30. Två canadensare mot mig och Hero, detta bestämdes av två övermodiga brudar på taco vida, som tyckte att vi skulle sätta två canadensare på plats. Vår miss var att de hyrde in Matty och Tola från killlaget (japp 2 startande seniors är ofta ganska bra), jag och hero gick förbi gymmet och hittade Diego och Juan från tennislaget som är sjukt balla, så de hoppade in i vårt lag iallafall. En jämn match som vi förlorade på udda målet, vi spelade om två pizzor så måste kanske äta pizza med dom snart då.
Nu är det sterling häng och Lejonkungen, bra intiativ från Linnea där!
Japp det regnade, snarare öste ner mot slutet
Hero den bajsungen